برد .بررسیها نشان می دهد، بوییدن رایحه درخت سدر، گل رز، یاسمن و چوب صندل برای رفع پرخاشگری و ستیزه جویی مناسب است. عطرها به پوست مرطوب می چسبند، آنها وقتی روی پوست نرم قرار می گیرند، شروع به پیشروی می کنند. گرما و لطافت بدن به عطر برای گرم شدن کمک می کند و از این راه، حسن فریورش را آزاد می کند.پوستهای خشک دچار کمبود چربیهای ضروری برای حفظ عطرها هستند و حتی میتوانند بو را خراب کنند. اگر شما پوست خشک دارید بعد از حمام از روغن مخصوص بدن استفاده کنید. پوستتان را با حوله نسایید.ساییدن پوست را از رطوبت و چربیهای ارزشمندتهی میکند. رطوبت پوست خود را با لوسین دست و صورت ضمانت کنید، حالا، عطر را استعمال کنید.برای گرفتن بهترین نتیجه در خشبویی، بهتر است ست کاملی از محصولات مختلف یک رایحة خاص داشته باشید؛ عطر، شامپو، لوسیون بدن، دئودورانت، اسپری مو و غیره. شانهها، آرنج، زیر سیب آدم علاوه بر عطر و ادكلنهای مختلف زیاد خوشایند نیست و حتی شاید برخی از آنها با پوست شما سازگار نباشد.از همان ادكلنی كه همیشه استفاده میكنید اسانس یا عطر آن یا اشانتیونهای آن را بگیرید و همیشه در سفر یا جاهای مختلفی كه رفتید همراه خود داشته باشید. اصلاً میتوانید تست ادكلنهای مختلف روی پوستتان را به جای خرید شیشههای بزرگ از همین اشانتیونهای كوچك و ارزانقیمت شروع كنید و لازم نیست شیشهی بزرگ صد سی سی و گران قیمت یا یك خمره یا یك بشكه بزرگ بگیرید كه بعداً متوجه شوید به درد نمیخورد!یادتان باشد كه شما «عطر را به خاطر دیگران میزنید» چون بعد از چند دقیقه شما به خاطر عادت به آن دیگر بویی نمیشنوید. پس عطر برای ایجاد احساس بهتر از شما در نظر دیگرا است. در هر شغل و سمتی هستید عطر را فراموش نكنید . بسیاری از مردم فكر میكنند كه برای باكلاس بودن باید عطر و ادكلنهای گرانقیمت بخرند چون مرغوبتر بویایی خاص منسوب کرد به ندرت پیدا میشود چرا که منوط به اینست که مواد تشکیل دهنده آن فقط از یک مواد آروماتیک خاص تشکیل شود.به عنوان نقطه شروع برای تشریح یک رایحه از طبقهبندی خانوادههای مختلف بویایی استفاده میشود، اما آن به تنهایی قادر به بیان خصوصیات خاص آن عطر نمیباشد. طبقهبندی سنتی از حدود ۱۹۰۰ میلادی به وجود آمد. که شامل هفت خانواده گل تنها، دسته گلها، شرقی، چوب، چرم، کاج و سرخسی (معطر) میشد، اما امروزه از طبقهبندی مدرنی استفاده میشود که از سال ۱۹۴۵ میلادی در پی پیشرفتهای وسیع در تکنولوژی عطر سازی و همچنین تغییرات در سبک و مذاق مردم بوجود آمد: زمان زیادی است که گیاهان به عنوان منابع اسانس و ترکیبات معطر استفاده میشوند. این مواد معطر معمولا به عنوان یک فرایند ثانویه در گیاهان جهت محافظت آنها در برابر گیاهخواران، امراض و جذب حشرات گرده افشان تولید میشود. گیاهان بزرگترین منبع در بشود صفتهای “سنگین” یا “سبک” را هم به کار برد. برخی از عطرها ترکیبی از این سه رایحه به اضافهی سردی و گرمی هستند مثلاً عطرهای گرم و شیرین یا سرد و تلخ یا تند و شیرین با تندی و ملایمتهای مختلف.عطرهای گرم و شیرین و تلخ : مناسب برای فصول سرد یا مناطق سردسیرعطرهای سرد و تلخ یا ترش : مناسب برای فصول گرم یا مناطق گرمسیر و مجالس دوستانهعطرهای تند از هر نوع : برای میهمانیها و مجالسنوع و فصل استفاده هم البته اول بستگی به ذائقهی بویایی شما دارد. به عطرهایی گفته می شود که از ابتدا تا انتها دارای یک ترکیب رایحه ثابت هستند و بوی آنها تغییری نمی کند.در حالی که در اغلب تولیدات ، خصوصاً تولیدات جدید ، عطر و ادکلن ها دارای 3 نت بویایی و سه ترکیب متفاوت در هر دسته می باشند .ایراد این قبیل رایحه ها ، سادگی و پیچیده نبودن آنهاست . به گونه ای که از ابتدا تا انتها فقط یک بو را استشمام می کنید و رایحه تنوعی
سانتریفیوژهای زاویه ثابت[ يکشنبه 22 فروردين 1395 ] [ 19:22 ] [ Murtaza ]